Egy nagypolgári villalakás tervei - 1.rész
2015. február 12. írta: Tértündér

Egy nagypolgári villalakás tervei - 1.rész

villalakás bútorozási koncepciója

Ma egy olyan tervet hoztam, ahol a teljes lakásra ügyfeleim egy tanácsadást kértek, mit hogy rendezzenek el, hogyan tudnák a meglévő bútoraikat otthonosan elrendezni?

Ezen kívül volt egy kopár, csupasz hálószoba, amit fel kellett öltöztetni, ennek a terveit a következő posztban láthatjátok.

Első lépésben felmértem és felszerkesztettem a kérdéses területet, ennek eredménye egy 1:50-es méretarányos vázrajz:

nappali_alaprajz_1_50_a3_1.jpg

Fontos volt, hogy legyen hely sok-sok könyvnek, férjen el a zongora, legyen hely egy dolgozósaroknak, férjen el nála néhány vendég, 6 embert le tudjanak ültetni az asztal köré. Mivel a lakásban, voltak szép bútorok, csak ki kellett egészíteni, és az elrendezésüket kellett kitalálni. Mivel az egész lakásban jelen volt, hogy a tulajdonosa szeret utazni, és szereti a régi tárgyakat, de az újakat is, egy kellemes, eklektikus elrendezés lett a végeredmény.

nappali_i_esii_verzio_alaprajz_1_50_a3_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tertunder.blog.hu/api/trackback/id/tr827164573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása