ikat, ikat, IKAT
2015. május 04. írta: Tértündér

ikat, ikat, IKAT

Mostanában teljesen elvarázsol. Bár, jelen van az őrület pár éve, én most szerettem bele igazán. Kár, hogy nem illik sehová a lakásban....még:)

Bármilyen enteriőr megbolondítható vele, elég egy csipetnyi belőle.

Hogy mi is az ikat?

Egyfajta batikolási technika, egy olyan távol-keletről származó izgalmas ősi szövési-festési technika, melynek során a pamutszálakat egyenként megfestik a szövés előtt, és a szövés során a kész szövetben a foltszerű hatásokat hoznak létre. Általában geometrikus mintázatú, hagyományosan a hatalom és a gazdagság jelképe.

És nagyon-nagyon jól néz ki:

leginkább függönyön

Perking Up a Room With Drop Cloth Curtains

A pair of canvas drop cloths is transformed into two pairs of panels with just a stencil and navy craft paint mixed with textile medium. | Photo: Courtesy of Triangle Honeymoon | thisoldhouse.com

Displaying collections of artwork from floor to ceiling can really open up a small space. Love the pop of color on the table, windows and sofa. Just enough to carry the neutral grays in the room.

blue ikat curtains. i am totally making these for our bedroom.

széken:

Eva Chen's office at Lucky Magazine with bright art and printed chairs.

fotelen:

We're on the right feel here with classically modern feminine eclecticism. Fleur-de-lis meets tribal meets ikat pattern.

With striking similarities to the original ones, Louis http://replicalouisvuitton1580.makesit.net/ Vuitton replica handbags can be afforded by most http://163replicachanel.makesit.net/ people. Midnight Ikat Chair #anthropologie

kanapén:

IKAT 2Seater Sofa by namedesignstudio on Etsy, $1900.00

3 Ways to Make It Work: Living with a Bold Patterned Sofa | Apartment Therapy

párnán:

if you like this look, head on over to 37th @ Abercorn and go straight upstairs to the MODCottage booth! We've got that fabric...those succulents....shop til you drop :)

Tour A Small Apartment Brimming with Chic DIY Style

szőnyegen:

This would look beautiful in our family room   House of Turquoise: Cindy Barganier Interiors | coastal living room

És az a legjobb, hogy ma már nálunk is elérhető egyre több helyen.

Legutóbb a vivre-n láttam de a westwingen is érdemes figyelni:)

Ha tetszett a bejegyzés, látogass el a facebook oldalamra, és tegyél a kedvenceid közé, hogy ne maradj le a következőről:D

A bejegyzés trackback címe:

https://tertunder.blog.hu/api/trackback/id/tr577409766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása